maart 22

0 comments

Pioneer TS-WX210A Review & Ervaring: Waardeloos of Geweldig?!

By Peter

maart 22, 2021


Wil jij in jouw bolide graag van de meest lekkere deuntjes genieten? Vind je het heerlijk om de muziek lekker hard te zetten en een stuk te toeren in jouw auto? Als je voor de juiste radio, subwoofer en aanverwante onderdelen voor in jouw auto zorgt, kun je gaan genieten van de meest lekkere deuntjes.

Een terechte vraag hierbij is wel voor welke subwoofer je nou het beste kunt kiezen. Speciaal voor jou ben ik op zoek gegaan naar geschikte subwoofers, waarbij mijn oog eigenlijk al snel viel op de Pioneer TS-WX210A. In deze Pioneer TS-WX210A review wil ik graag mijn bevindingen over deze subwoofer met je delen. 

In deze Pioneer TS-WX210A review richt ik me zo min mogelijk op de specificaties van deze subwoofer. In plaats daarvan wil ik juist mijn persoonlijke bevindingen met je delen. Juist door deze persoonlijke bevindingen krijg jij een duidelijk beeld van datgene wat deze subwoofer in zijn mars heeft. Neem deze review op je gemakje door en kom er ook achter wat de ervaringen van andere kopers van Pioneer TS-WX210A zijn!

Wat kun je met de Pioneer TS-WX210A?

In de afgelopen jaren heeft Pioneer vrij veel soorten subwoofers op de markt gebracht. De focus ligt daarbij wel voornamelijk op de autosubwoofers; zoals de naam al doet vermoeden, zijn dit subwoofers die je in een auto moet/kunt gebruiken. 

Dat is ook precies datgene waar je de Pioneer TS-WX210A voor kunt gebruiken. Deze subwoofer is compact uitgevoerd, waardoor je ‘m op meerdere plekken in jouw auto kwijt zou kunnen. Vervolgens is het zaak om de subwoofer op het audiosysteem in jouw auto aan te sluiten, waarna je van de meest lekkere beats kunt gaan genieten.

Deze subwoofer weet eigenlijk direct de kwaliteit van de audio flink te verbeteren. Dat komt onder meer doordat dit een actieve subwoofer betreft inclusief een versterker. Juist dankzij deze versterker geniet je van een krachtige bas, waardoor je met nog meer genoegen geniet van jouw lievelingsmuziek.

Voor wie is de Pioneer TS-WX210A geschikt?

Vind je het lekker om in de auto naar goede muziek te luisteren? Dan is het op voorhand al interessant om te investeren in een nieuw radiosysteem voor in jouw auto. De meeste autofabrikanten hebben in het verleden niet al te veel waarde gehecht aan de audio in een auto. Zeker als je een oudere auto hebt, heb je daardoor in de auto veel last van ruis op de radio. 

Dat kun je dus voorkomen door een nieuwe subwoofer in jouw auto te installeren. In mijn ogen is de Pioneer TS-WX210A geschikt voor mensen die een oudere auto hebben, voor mensen die een kleine auto hebben en voor mensen die graag het geluidssysteem significant willen verbeteren. 

Is deze subwoofer dan helemaal niet geschikt voor nieuwe auto’s of voor grote auto’s? Ja, toch wel. Feit is echter dat de nieuwere auto’s vaak over een beter geluidssysteem beschikken. Daarnaast kun je in een grotere auto ook voor een grotere subwoofer kiezen; de Pioneer TS-WX210A is juist een hele compacte subwoofer.

In mijn ogen is de subwoofer in ieder geval voor veel mensen geschikt. Dit komt óók door de manier waarop je de subwoofer aan kunt sluiten. Over het algemeen is dat namelijk vrij goed te doen, maar daar kom ik later in deze Pioneer TS-WX210A review graag op terug.

Pioneer TS-WX210A-review

Wat zijn de belangrijkste functies van de Pioneer TS-WX210A?

Ben je op zoek naar een geschikte subwoofer voor in jouw auto? Dan weet je dat je uit meerdere varianten kunt kiezen. Zo kun je voor compacte varianten kiezen, kun je voor hele krachtige varianten kiezen en kun je voor hele stijlvolle varianten kiezen.

Toen ik zelf op zoek naar een nieuwe subwoofer ging, keek ik met name naar twee aspecten: de afmetingen van de subwoofer en de functies van de subwoofer. Het design van het apparaat maakte mij niet al te veel uit; ik vond het vele malen belangrijker dat de subwoofer prima geluid wist te leveren.

Nou, dat zit bij de Pioneer TS-WX210A wel snor. Na mijn uitgebreide zoektocht kon ik stellen dat deze subwoofer voor mij de beste keuze was. Ik heb deze subwoofer dan ook aangeschaft en sindsdien al veel plezier aan deze subwoofer beleefd. Dat komt onder meer door de volgende twee belangrijkste functies:

  • Deze subwoofer weet een krachtige bas en heerlijke beats in de auto ten gehore te brengen. Al jouw lievelingsmuziek kun je hiermee op een ideale manier afspelen.
  • Met de afstandsbediening ben je in staat om meerdere instellingen op afstand te bedienen. Ideaal voor als je een perfectionist bent en als je dus elk lied op het juiste volume af wilt spelen. Daarnaast pas je ook nog de frequentie-instellingen van de subwoofer aan met deze afstandsbediening.

Zijn dit de enige functies van deze subwoofer? Dat niet. Het zijn in mijn ogen echter wel de belangrijkste functies. In de afgelopen jaren heb ik in ieder geval al veel plezier aan deze subwoofer beleefd, waarover ik je hieronder graag meer vertel!

Wat zijn de voordelen van de Pioneer TS-WX210A?

Ben je op dit moment op zoek naar een goede subwoofer voor in de auto? Dan is de kans groot dat je al snel in het aanbod van Pioneer uitkomt. Dit merk heeft zich namelijk weten te manifesteren tot één van de beste aanbieders van autosubwoofers.

Opvallend is dat dit merk consequent in staat is om geweldige kwaliteit te leveren. Dat is ook iets wat ik al snel bij de Pioneer TS-WX210A opmerkte. Eén van de voordelen is dat deze autosubwoofer heel robuust gebouwd is. Dit merk je al direct als je de subwoofer uit de doos haalt, maar ook als je de subwoofer de gewenste plek in de auto geeft. De subwoofer voelt simpelweg kwalitatief aan.

Volledig storingsvrij

Daarnaast heeft Pioneer wat mij betreft ook de juiste materialen gebruikt. Zo is bijvoorbeeld de gehele behuizing van aluminium vervaardigd. Dit materiaal is bijzonder licht, waardoor deze subwoofer ook vrij licht is. Daarbovenop komt nog eens dat dit materiaal zorgt voor een storingsvrij geluid; je kunt jouw muziek dus ook op een hard volume afspelen, terwijl je daarbij géén last van een storend geluid hebt.

Compacte afmetingen

Ondertussen geniet je ook nog van de compacte afmetingen van deze subwoofer. De subwoofer is slechts 25 centimeter hoog, slechts 11 diep en kun je op twee manieren in jouw auto plaatsen. Je kunt voor een horizontale plaatsing kiezen, maar je kunt ook voor een verticale plaatsing kiezen. Het ligt er dus maar net aan welke ruimte je in jouw auto hebt en wat jouw voorkeur geniet.

Afstandsbediening meegeleverd

Iets wat mij onwijs aanspreekt, is het feit dat Pioneer standaard een afstandsbediening meelevert. Met dank aan deze afstandsbediening kun je op afstand het volume en de frequentie aan; ideaal voor in de auto dus!

Krachtig

Tot slot wil ik aangeven dat deze subwoofer vrij krachtig is. Hij is klein qua afmetingen, maar hij is groots qua geluid. Je kunt echt van de meest lekkere beats met deze subwoofer genieten. Wat wens je nog meer? 

Pioneer TS-WX210A-review2

Wat zijn de nadelen van de Pioneer TS-WX210A?

Het mag duidelijk zijn; tijdens mijn gebruik van de Pioneer TS-WX210A ben ik erg enthousiast geworden. Desalniettemin heb ik ook twee nadelen geconstateerd, waar ik je ook graag uitgebreid over informeer. Het is niet voor niets een onafhankelijke en persoonlijke Pioneer TS-WX210A review.

Onduidelijke handleiding

Wil je deze subwoofer - net zoals ik zelf heb gedaan – volledig zelf installeren? Dan moet je van goeden huize komen. Het is namelijk zo dat de meegeleverde handleiding allesbehalve duidelijk is. Bovendien is het wenselijk dat je hier enige ervaring mee hebt, aangezien je echt elke kabel goed aan moet sluiten.

Mocht je jezelf op dit gebied niet voor 100% vertrouwen, kun je dit beter overlaten aan een specialist. Bij jou in de buurt kun je ongetwijfeld wel een specialist vinden die in staat is om deze autosubwoofer te installeren.

Werkt horizontaal beter dan verticaal

Eerder in deze Pioneer TS-WX210A heb je kunnen lezen dat je deze autosubwoofer horizontaal en verticaal kunt plaatsen. Ik heb beide mogelijkheden uitgeprobeerd, maar bij mij werkte deze subwoofer veel beter als ‘ie horizontaal in de auto stond. Toevallig las ik deze opmerking ook bij andere kopers die over deze subwoofer een online beoordeling achter hadden gelaten.

Wat kost de Pioneer TS-WX210A?Heb je interesse om deze autosubwoofer direct aan te schaffen? Dat is iets wat ik me volledig voor kan stellen. Ik ben namelijk erg te spreken over deze subwoofer, maar ook over het prijskaartje van deze subwoofer.

Voor deze compacte autosubwoofer van Pioneer betaal je slechts 219 euro. Voor dat relatief lage bedrag krijg je een subwoofer tot je beschikking waar je jarenlang van kunt gaan genieten!

Wat vinden andere mensen van de Pioneer TS-WX210A?Zijn andere kopers van deze autosubwoofer net zo tevreden als dat ik ben? Ja, dat is zeker het geval. Meerdere kopers hebben bij grote webshops hun beoordelingen achtergelaten, waarvan ik enkele beoordelingen er tussenuit gepikt heb:
Pioneer TS-WX210A-ervaringen

Deze beoordelingen spreken eigenlijk voor zich, nietwaar? 

Mijn persoonlijke bevindingen

Kan ik de aanschaf van de Pioneer TS-WX210A subwoofer aanraden? Ja, dat is iets wat ik met mijn volledige hart en verstand kan doen. Tijdens het gebruik maken van deze subwoofer ben ik namelijk echt onder de indruk geraakt. 

De subwoofer levert geweldige prestaties, is compact vormgegeven en is ook nog eens betaalbaar. Zeker als je een oudere of een kleinere auto hebt, is dit wat mij betreft de ideale autosubwoofer. Voor een bedrag van net iets meer dan 200 euro kun je wat mij betreft niet de mist in gaan met deze autosubwoofer!

Peter

About the author

Hi! Mijn naam is Peter Schouten. Eigenaar en auteur op Muziek Universiteit. Hopelijk kom je er uit en vind je waar je naar zocht. Als dit niet zo is dan kun je altijd even contact opnemen!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked

{"email":"Email address invalid","url":"Website address invalid","required":"Required field missing"}

Download Jouw GRATIS E-Book!