Gitaarles van Koen Community Ervaringen: Waardeloos of Waardevol?

gitaarles-van-koen-community (1)

Als je aan de slag gaat met de Gitaarles van Koen training dan krijg je ook toegang tot de besloten en exclusieve Gitaarles van Koen community.

Hoe waardevol is zo’n community nou precies en wat kun je hier allemaal in vinden? De reden om dit artikel te schrijven is om jou een zo goed mogelijk beeld te geven van de community van Koen Snoek.

Wellicht doet dit je besluiten om aan de slag te gaan met de training of juist niet. Hoe dan ook: in dit artikel ontdek je alles omtrent de Gitaarles van Koen community!

De Gitaarles van Koen community is onderdeel van de cursusomgeving

Wat direct opvalt is dat de Gitaarles van Koen cursus enorm goed in elkaar steekt. De cursusomgeving is namelijk het e-learning platform en het forum in een. Alles op een plek dus.

Hierdoor is het super overzichtelijk, wat ik zelf erg prettig vind. Als je inlogt op het forum dan kun je direct navigeren naar zowel het forum als de training zelf.

Dagelijks nieuws en updates van Koen Snoek

Op het forum vind je direct nieuwe berichten van Koen Snoek. Dit zijn updates over bijvoorbeeld nieuwe content in de cursus of simpelweg leuke weetjes en nieuwtjes die te maken hebben met de gitaarwereld.

Hoe dan ook, telkens als Koen iets post is het interessant voor jou om te lezen. Zo deelt Koen ook vaak persoonlijke ervaringen met verschillende instrumenten en accessoires.

Hulp bij al je vragen door andere cursisten of Koen Snoek zelf

Het doel van het forum is natuurlijk ook om verder geholpen te worden. Om verder geholpen te worden met alle vragen die je hebt.

De andere cursisten die op het forum aanwezig zijn zullen veel van deze vragen inmiddels al kunnen beantwoorden. Maar als zij dit niet kunnen dan is Koen er zelf altijd nog om het juiste antwoord te geven.

Het forum is bijzonder actief, maar dat is ook wel logisch als er meer dan 4.000 actieve leden zijn. Hierdoor krijg je een enorme inspiratie boost. Zeker als je eens bij het ‘inspiratie van de week’ board gaat kijken!

10 verschillende boards

Dat board is maar 1 van de 10 verschillende boards die er te vinden zijn in de Gitaarles van Koen community. Voor specifieke vragen zijn er ook specifieke boards te vinden.

Maar er zijn ook hee algemene boards waar je ook de algemene vragen kwijt kunt. De verschillende boards die je hier allemaal terug kunt vinden zijn:

  • Koffie-corner
  • Stel jezelf voor
  • Inspiratie van de week
  • Zaterdag – SuccessenDag
  • Challenges
  • Nieuws
  • Cursus vragen
  • Jouw gitaarles – persoonlijke vorderingen
  • Video’s plaatsen doe je hier!
  • Ik zoek een gitaarmaatje

Zo zie je dat er overal boards voor zijn. Het board met de video’s is ook erg leuk om te kijken, omdat je hier vele successen van cursisten terug kunt vinden. Daar haal je zelf ook een bak motivatie uit.

Er is zelfs een board waar je in contact kan komen met mensen die een gitaarmaatje zoeken. Als jij ook op zoek bent naar iemand om samen mee te spelen en leren dan is dit een geschikt board voor jou.

Hoe dan ook: voor iedereen wat wils!

gitaarles-van-koen-community-boards

Mijn ervaringen met de Gitaarles van Koen community

Zelf ben ik al enige tijd actief in de Gitaarles van Koen community en dit doe ik met veel plezier. Een ieder die met de cursus start is enorm gemotiveerd en behaalt mooie successen.

Hierdoor blijft iedereen enthousiast en wordt het een hele hechte community. Het is echt een genot om hier deel van uit te mogen maken. Dus als je de kans hebt om aan de slag te gaan met de training van Koen; doe dit dan.

Ik merk dat mijn motivatie hier hoog door blijft en dat al mijn vragen binnen enkele uren goed beantwoord worden. Mijn ervaringen met de Gitaarles van Koen community zijn dus bijzonder goed te noemen.

Jij gaat hier ook enorm veel aan hebben als beginnend gitarist, maar ook als gevorderde is het nog hartstikke leuk en leerzaam om op dit forum actief te zijn!

Ook interessant: is gitaar spelen moeilijk? 15 tips!

gitaarles-van-koen-community (1)

Ook toegang tot de community?

Ben je enthousiast geworden? Wil je ook online gitaar leren spelen met een van de beste online gitaar cursussen van Nederland en Belgiƫ en wil je daarnaast toegang tot de Gitaarles van Koen community?

Dan zal je de training van Koen aan moeten schaffen. Na aanschaf krijg je direct de inloggegevens toegestuurd en kun je inloggen op het forum.

Hier vind je vervolgens het forum zelf en kun je aan de slag gaan met de training. Ideaal!

Als je het nog niet zeker weet dan adviseer ik je om eerst eens mijn Gitaarles van Koen review te lezen. Hierin vertel ik alles over de cursus en mijn ervaringen hiermee.

Zo kun je een weloverwogen keuze maken!