juli 21

0 comments

De Nr. #1 Manier Om Snel Gitaar Akkoorden Te Leren Spelen!

By Peter

juli 21, 2020


Gitaar akkoorden leren doe je bij een professionele online gitaarles. Iedere beginnende, maar ook professionele gitarist heeft er mee te maken, de moeilijke gitaarakkoorden.

Als gitarist wil je natuurlijk gelijk prachtige klanken uit je gitaar horen, maar dat lukt alleen als je de noten en akkoorden kunt lezen.

Om een originele gitarist te worden moet je de tijd nemen om je eigen gitaargeluid te ontwikkelen. Je gitaar klank is namelijk wat je uniek en anders maakt dan de rest. Hoe begin je daarmee?

Oefenen & Herhalen

Allereerst moet je les nemen om zo snel mogelijk de basis gitaar akkoorden te oefenen.

Met de basisakkoorden kan je namelijk al snel tientallen leuke muzieknummers meespelen die je op Youtube, de radio of tv hoort. Zoals bijvoorbeeld de schitterende songs van Adele.

Ten tweede is gitaar leren spelen een kwestie van heel veel oefenen en herhalen. En als laatste heb je doorzettingsvermogen nodig.

Wanneer je binnen enkele weken al een heel muziek nummer speelt, motiveert het je om nog meer te oefenen. Daarom zijn de basis gitaarakkoorden een geweldige manier om mee te starten.

Lees ook: is gitaar spelen moeilijk?

Waarom Zijn Gitaar Akkoorden Belangrijk?

Gitaar akkoorden zijn belangrijk om te leren, omdat dit je de mogelijkheid geeft om al snel een heel muzieknummer te spelen. Bij 4 of 5 akkoorden kan je maar liefst tientallen gitaarnummers spelen.

Veel popsongs die je hoort op Spotify of de radio zijn gebaseerd op de majeur akkoorden G-akkoord, C-akkoord, D-akkoord of de mineur akkoorden, zoals A-akkoord en E-akkoord.

Als je elk akkoord leert, speel je binnen enkele maanden de sterren van de hemel.

In het begin gaat het wisselen van akkoorden op de gitaar bij de meeste mensen wat traag, maar dat is heel normaal.

Geen paniek, je krijgt de basisakkoorden vanzelf onder de knie. Na even oefenen en veel spelen merk je dat jij de grepen van de gitaarakkoorden vanzelf weet te vinden!

Check hieronder een video waarin de belangrijkste basis gitaarakkoorden gespeelt worden!

Lees ook: 5 manieren om online gitaar te leren spelen!

Gitaar Akkoorden Leren Met Online Gitaarles!

Wil je op gitaarles, maar heb je niet de tijd om iedere week naar de muziekschool te gaan? Of wil je op een door jou bepaalde tijdstip de les volgen? Neem dan een online gitaarles.

Jij bepaalt wanneer je de video instructie bekijkt, of dit nu midden in de nacht is of vroeg in de ochtend, met online lessen maakt dat namelijk niet uit.

Daarnaast zijn online gitaarlessen goedkoper dan lessen bij een privé leraar.

Bij de online lessen van Koen Snoek krijg je ook nog eens persoonlijke begeleiding. Nee, hij komt niet bij je thuis, maar videobellen doet hij wel. Koen is geen onbekende naam in de gitaarwereld.

Pak je kans, en leer nu de muziek akkoorden van gitaar goeroe Koen Snoek!

Peter

About the author

Hi! Mijn naam is Peter Schouten. Eigenaar en auteur op Muziek Universiteit. Hopelijk kom je er uit en vind je waar je naar zocht. Als dit niet zo is dan kun je altijd even contact opnemen!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked

{"email":"Email address invalid","url":"Website address invalid","required":"Required field missing"}

Download Jouw GRATIS E-Book!